glava

Program

Novice

Poletje v Domu kulture Kamnik

Spoštovani!

Obveščamo Vas, da s 24. junijem zaključujemo uspešno sezono 2018/19 ter končujemo z uradnimi urami blagajne Doma kulture Kamnik. 

V poletnem času bomo dosegljivi na našem elektronskem naslovu: info@domkulture.org.

Ekipa Doma kulture Kamnik

Kaj bo novega v abonmajski sezoni 2019/20?

Sporočilo za javnost                                                                                                

Dom kulture Kamnik je tudi za prihodnjo gledališko sezono 2019/20 pripravil pester abonmajski program: Maistrov abonma, Abonma Kam'nček in Abonma Kam'na'smeh. V prihodnji sezoni nadaljuje tudi s projektom Glasba z okusom.

Gledališka sezona 2019/20 v Domu kulture Kamnik prinaša kombinacijo izbranih gledaliških del, režiserjev in avtorjev predstav, ki so pod svojo umetniško taktirko ustvarili vznemirljive in ustvarjalne uprizoritve. Sezono bomo otvorili s predstavo Tih vdih, v izvedbi Mestnega gledališča Ljubljanskega, ki je letos v tekmovalnem programu 54. Borštnikovega srečanja. Abonma Kam'na'smeh bo otvorila predstava SiTi Teatra z Ladom Bizovičarjem v glavni vlogi, otroški Abonma Kam'nček bo kot prvo v nizu gostil Lutkovno gledališče Maribor z lutkovno predstavo Čarovnik barv.  

»Uvajamo tudi novost – Abonma Kam'nček bo z novo abonmajsko sezono postregel z dodatno, šesto predstavo, ki je plod lokalne produkcije, abonenti bodo o njej obveščeni po zadnji abonmajski predstavi. V okviru otroškega abonmaja uvajamo še eno novost. Otroške delavnice, ki so spremljevalni program Abonmaja Kam'nček bodo potekale v sodelovanju s Ciriusom. Namen takšnega sodelovanja je spodbuditi interakcijo z ranljivimi skupinami ljudmi in jih vključiti v naše projekte.« pojasnjuje Anja Koleša, programska vodja Doma kulture Kamnik.

Vpis abonmajev bo za dosedanje abonente, ki bi radi obdržali sedež, potekal od 2. do 18. septembra, za nove abonente pa od 19. septembra do 1. oktobra.

V času Kamfesta ter Dnevov narodnih noš in oblačilne dediščine boste lahko abonmaje kupili po predprodajni ceni.

 

Za več informacij:

Samo Trtnik
gsm: +386 40 433 628
e-mail: samo.trtnik@visitkamnik.com

Ogled vseh novic >>


© Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik